L’ESPAI GASTRÒNOMIC

L’Espai gastronòmic és un espai per gaudir de la gastronomia, compartir taula amb amics, família i amb un servei proper que et farà sentir com a casa.

Et portem el millor del producte local a taula:
Peix del nostre mar, carn de l’Albera, verdures i hortalisses dels nostres pagesos i vins de la DO Empordà.

Busquem la sintonia entre els ingredients, entre la cuina de les nostres àvies i les tècniques més modernes, aconseguint que els nostres plats et despertin emocions i sensacions, que et portin a casa l’àvia i alhora a un restaurant d’alta cuina.
Li donem forma amb:

L’ESPAI OBERT AL PÚBLIC

L’espai Gastronòmic també és  Gastrobar.

Obrim al públic per apropar-vos un tast de la nostra cuina amb una selecció de tapes i platets gastronòmics maridats amb vins del territori i cerveses i licors de viticultors i productors locals.

ESDEVENIMENTS PRIVATS

Festes d’aniversari, casaments íntims, un sopar especial amb amics,… Acollim totes les vostres idees i els hi donem forma oferint-vos diverses opcions de menús i maridatges. Posem el millor del territori a taula: producte de proximitat i vins de la terra per fer-vos gaudir.

Oferim diversos menús a escollir i diferents opcions de maridatges.
L’Espai Gastronòmic per a esdeveniments privats té un aforament de mínim 10 i màxim 30 persones.

Tots els esdeveniments compten amb la disponibilitat en exclusiva de l’Espai Gastronòmic durant 3 hores. Si es desitja es pot ampliar l’horari amb servei de copes i begudes.

SOPARS TEMÀTICS

L’Espai Gastronòmic vol donar reconeixement i cabuda al millor del territori: des de sopars maridats amb cellers seleccionats, sopars a 4 mans amb xefs que entenen i els hi apassiona la cuina i el territori igual que a nosaltres, tastos de les nostres tapes gastronòmiques amb vins especials,…

TALLERS I ACTIVITATS VINCULATS

A L’ENOGASTRONOMIA

Volem que vosaltres també participeu i us sentiu com a casa a l’Espai Gastronòmic. Per això durant tot l’any organitzem tallers i activitats vinculats a l’enogastronomia, la cultura i l’art.
Veniu i gaudiu del millor de la gastronomia empordanesa a taula mentre passeu una bona estona entre amics i família.