El projecte

LA CUINA
Busquem la sintonia entre els ingredients, entre la cuina de les nostres àvies i les tècniques més modernes, aconseguint que els nostres plats et despertin emocions i sensacions, que et portin a casa l’àvia i alhora a un restaurant d’alta cuina.
Treballem amb produce de territori tractant-lo amb elaboracions que respecten el màxim el seu sabor.
Adaptem els nostres plats i menús segons la temporada, escollint els millors ingredients que ens proporcionen proveïdors del territori.
LA XEF
“Ser cuinera em ve de lluny, de ben petita ja passava moltes hores a la cuina amb la meva àvia, va ser ella qui em va transmetre aquesta passió. Amb els anys vaig decidir que volia ser xef.

Em vaig formar a Escola Bellart, escola pionera a Barcelona, la meva carrera professional va començar al restaurant Les Cols, lloc on hi vaig fer les pràctiques i he estat treballat durant anys a diversos restaurants com Els Pescadors de Llançà o fent de xef al Restaurant Bar Gus de Port de la Selva.

M’he embarcat en aquest projecte perquè estimo el meu ofici, sento passió pel producte que m’ofereix aquesta terra tan especial i m’agrada veure com els clients gaudeixen amb experiències gastronòmiques diferents.”
L'ESCENARI

Port de la Selva ha sigut l’escenari de l’infància de l’Ona. I és el lloc on viu des de fa 8 anys. El mar, la tramuntana i el Cap de Creus són la millor inspiració per als seus plats.